Ingrid Gielen is 39 jaar en woont in Best samen met haar man en twee zonen van 8 en 13. Ze werkt sinds 5 jaar als leerkracht groep 3-4 op OBS de Bienekebolders in Moergestel. Lezen en bakken zijn haar hobby’s. Tijdens de Boekenbingo schrijft ze blogs over haar ervaringen. 

Ingrid: “Ik ben nog even naar de bieb!” Die zin heb ik de afgelopen twee weken vaak uitgesproken…
Want met de bekendmaking van de bingolijsten is de jacht op de 60 titels begonnen. Ik reserveer naar hartenlust boeken en zodra ik het limiet heb bereikt gebruik ik schaamteloos het pasje van een van de kinderen. Alles om de boeken in huis te halen! En zo komt het dat de app van de plaatselijke bibliotheek het druk heeft met het sturen van berichtjes over boeken die binnen zijn. En dat is maar goed ook, want de afgelopen twee weken had ik vakantie en heb ik lekker veel tijd gehad om te lezen!

De teller staat inmiddels op twaalf gelezen boeken. En wat zaten er leuke boeken tussen zeg! Het meest nieuwsgierig was ik naar ‘Niet aan dit boek likken’ van Idan Ben Barak en Julian Frost. Het boek stelde gelukkig niet teleur en ik denk dat de kinderen in mijn klas ook van dit boek gaan … uhm … smullen. Het boek dat er voor mij echt uitsprong, was ‘Die zomer met Jente’ van Enne Koens. Het verhaal raakte me en ik heb het boek in één ruk uitgelezen.

Samen met mijn zoontje heb ik genoten van de avonturen van ‘Top Bob’ van Harmen van Straaten. Hij vond het zo jammer toen het verhaal was afgelopen en hoopt, net als ik, dat er nog een vervolg komt met nog meer spannende en grappige avonturen van deze stoere hond!

Inmiddels ligt de stapel gelezen boek klaar om maandag mee naar school te nemen. Sommige boeken ga ik voorlezen, en voor een paar andere boeken heb ik al wel een of meer kinderen in gedachten waarvan ik denk dat ze het boek leuk gaan vinden. Ook op school kan de boekenbingo gaan beginnen! Of zouden er kinderen al in de vakantie zijn begonnen?? Ik ben benieuwd….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *