Astrid van Soomeren is 33 jaar en woont in Arnhem. Ze werkt al geruime tijd als leerkracht op Basisschool De Madelief in Arnhem. Haar hobby’s zijn: lezen, film kijken, geocachen met haar vriend Jarno en handwerken. Astrid doet voor de zesde keer mee aan de boekenbingo.

 

Op 7 april is het zover ik mag BINGO! roepen.

Alle 60 boeken zijn uit.
Met de klas ligt het helaas even op een wat lager pitje. De boeken die op school staan mogen ze steeds lenen en ruilen op de ophaalmomenten voor nieuw werk. Hierdoor is toch een aantal kinderen fanatiek bezig.

2 leerlingen van groep 4 lezen nu zelfs bovenbouw boeken, omdat er even geen middenbouw boeken die ze nog moesten lezen beschikbaar zijn. Er is zelfs een leerling die nog maar 4 van de onderbouw/middenbouw moet! Voor de andere leerlingen is het heel fijn dat de datum is uitgesteld. Zo kunnen ook zij de boeken op tijd uit krijgen op deze manier. We hebben ongeveer 80% van de te lezen boeken beschikbaar op school, aangezien deze allemaal verlengd zijn door de bibliotheek tot 27 april. Dit is heel fijn!

Hopelijk kan snel een aantal kinderen ook BINGO roepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *