De tiende editie van de Boekenbingo is helaas alweer voorbij. Wij hebben ontzettend genoten van alle foto’s, berichtjes, video’s en reviews. Samen hebben we er een groot leesfeest van gemaakt! Wij vinden echt dat alle deelnemers bij voorbaat al winnaars zijn. Ze zijn namelijk heel veel mooie verhalen rijker.

Dit jaar maken we de winnaars van de Boekenbingo live bekend op zaterdag 15 juni in het Kinderboekenmuseum in Den Haag. De presentatie van deze feestelijke middag is in handen van Bas Maliepaard, journalist en bekend van De Grote Vriendelijke Podcast (GVP). Het Ministerie van Boekenzaken nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn! Stuur een mailtje om je op te geven naar: info@boekenbingo.nl

Het programma is als volgt:

13.30 Inloop
14.00 Start programma
15.30 Borrel
17.00 Afsluiting

We maken niet alleen de winnaars van de Boekenbingo bekend, we zullen ook de titels met de meeste stemmen verkondigen.

We hopen je daar te ontmoeten.

Tot dan!

Dit bericht is gepost in BBB. Bookmark de link.