De Boekenbingo 2024 is voorbij! Op 15 juni werden in het Kinderboekenmuseum in Den Haag de winnaars bekendgemaakt door presentator Bas Maliepaard (kinderboekenrecensent bij Trouw en host van De Grote Vriendelijke Podcast).

De winnaars in de categorie kinderen van deze tiende editie zijn:
3e plaats: Mia Nunez
2e plaats: Mike Schokker
1e plaats: Mara Visser

Mara en Mike hebben hun prijs in het Kinderboekenmuseum in ontvangst genomen. Mike vertelde dat hij alle 60 boeken heeft gelezen en Mara heeft met haar 8 jaar de onder- en middenbouw boeken verslonden, een geweldige prestatie.

De winnaars in de categorie volwassenen van deze tiende editie zijn:
3e plaats: Marlies Verhelst
2e plaats: Kirsten Zuidema
1e plaats: Annette Langendijk

Alle winnaars waren aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen. De winnaar kreeg een echte originele, gesigneerde print van de gerenommeerde illustrator Mark Janssen uit het prentenboek ‘Thuis’. Annette vertelde dat deze plaat een mooie plek in de school zal krijgen.

Ook hebben er diverse scholen meegedaan. Voor het eerst wordt er ook een prijs uitgereikt voor een school dankzij de subsidie van Volkskracht. Diverse Rotterdamse scholen hebben kunnen deelnemen aan de Boekenbingo dankzij deze geweldige steun.

De winnende school is:
De Fontein in Rotterdam

De school krijgt een bezoek cadeau van de auteur van het hoogst gewaardeerde Boekenbingoboek van 2024.

We kijken terug op een geweldige afsluiting van deze tiende Boekenbingo . Tot volgend jaar! Doe je dan (weer) mee?