regels

Wanneer je alle titels hebt gelezen, roep je BINGO! Het is heel belangrijk dat je vóór 1 juni 2024 klaar bent.

  • Kinderen uit de onderbouw kunnen meedoen door alleen onderbouwtitels te lezen, of deze te laten voorlezen. Natuurlijk mogen ze ook geschikte middenbouw titels lezen.
  • Kinderen uit de middenbouw lezen onder- en middenbouw titels.
  • Kinderen uit de bovenbouw lezen alle titels, of in ieder geval zoveel mogelijk.
  • Voor alle kinderen geldt: ook wanneer ze niet alle titels hebben gelezen, kunnen ze meedingen naar de prijzen mits ze minimaal 20 titels hebben gelezen. De hoofdprijs is alleen te winnen voor deelnemers die alle boeken per leeftijd heeft gelezen. Dus kinderen in de onderbouw lezen alle 20 titels, kinderen in de middenbouw lezen alle 40 titels en kinderen in de bovenbouw lezen alle 60 titels.
  • Schrijf bij ieder boek dat je hebt gelezen een review op de site. Dat kan op de productpagina van het boek zelf. Vertel ook vooral de mooie verhalen, anekdotes, quotes, waarom je hebt meegedaan en wat deelname voor jou en jouw groep heeft betekend.

prijzen

Ook dit jaar hebben wij, dankzij onze sponsors, geweldige prijzen! Hoe meer titels je leest, hoe meer kans je maakt op deze prijzen. De hoofdprijs is voor deelnemers die alle boeken van zijn bouw heeft gelezen. Ook volwassenen moeten alle titels van de lijst lezen om mee te kunnen dingen naar de prijzen.

prijzen voor de kinderen

De prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

prijzen voor volwassenen

De prijzen worden op een later moment bekend gemaakt.

boekenbingo, een initiatief van

Met sponsoring van: