regels

Wanneer je alle titels hebt gelezen, roep je BINGO! Het is heel belangrijk dat je vóór 1 juni 2021 klaar bent. Dit is wel afhankelijk van Corona. Als de bibliotheken en boekhandels langdurig worden gesloten, zullen we zeer waarschijnlijk de termijn verlengen.

  • Kinderen uit de onderbouw kunnen meedoen door alleen onderbouwtitels te lezen, of deze te laten voorlezen. Natuurlijk mogen ze ook geschikte middenbouw titels lezen.
  • Kinderen uit de middenbouw lezen onder- en middenbouw titels.
  • Kinderen uit de bovenbouw lezen alle titels, of in ieder geval zoveel mogelijk.
  • Voor alle kinderen geldt: ook wanneer ze niet alle titels hebben gelezen, kunnen ze meedingen naar de prijzen mits ze minimaal 20 titels hebben gelezen. De hoofdprijs is alleen te winnen voor deelnemers die alle boeken per leeftijd heeft gelezen. Dus kinderen in de onderbouw lezen alle 20 titels, kinderen in de middenbouw lezen alle 40 titels en kinderen in de bovenbouw lezen alle 60 titels.
  • Schrijf bij ieder boek dat je hebt gelezen een review op de site. Dat kan op de productpagina van het boek zelf. Vertel ook vooral de mooie verhalen, anekdotes, quotes, waarom je hebt meegedaan en wat deelname voor jou en jouw groep heeft betekend.

prijzen

Ook dit jaar hebben wij, dankzij onze sponsors, geweldige prijzen! Hoe meer titels je leest, hoe meer kans je maakt op deze prijzen. De hoofdprijs is voor deelnemers die alle boeken van zijn bouw heeft gelezen. Ook volwassenen moeten alle titels van de lijst lezen om mee te kunnen dingen naar de prijzen.

prijzen voor de kinderen

1x Nintendo SWITCH!

1x Spellenpakket t.w.v. €150,-

1x Jaarabonnement op Kidsweek

1x Boekenpakket t.w.v. €300,-

1x Bluetooth speaker

prijzen voor volwassenen

1x Een prachtig boekenpakket met de mooiste kinderboeken beschikbaar gesteld door diverse uitgeverijen én een bibliotheekscan van Leesvink.

1x Kookboekenpakket

1x Jaarabonnement op De Voorleeshoek

1x Cadeaubon t.w.v. 25 euro ter beschikking gesteld door Handmadebyfre.nl

1x Draadloze Bluetooth Koptelefoon

Kleine IJsbeer Audio Eiland t.w.v. €170,- beschikbaar gesteld door de Vier Windstreken.

boekenbingo, een initiatief van

 

Met sponsoring van: